2013 - Oskarius

„Po několika měsících naší plavby vesmírem se blížíme k cíli naší výpravy. K vylodění na nedotčené planetě Oskarius. Byla objevena před mnoha lety a hned od začátku budila senzaci svou barevností. Je totiž zelená. Všichni jsme byli před chvílí probuzeni z umělého spánku a teď se připravujeme na přistání. Sestoupili jsme na hladinu osmi tisíc metrů, ale planeta se přibližuje velmi rychle. Alespoň jak vidíme na monitorech. Za pár minut dosedáme. Stabilizační bloky se noří do povrchu. Po krátké chvíli odepínáme bezpečnostní pásy. V následujících hodinách a dnech nás čeká řada pokusů a testů, které ověří možnost opustit loď. Napjatě vyčkáváme, až se otevřou ochranné kryty prosklené kabiny a my konečně uvidíme novou planetu zblízka. Žaluzie se pomalu zvedají a před námi se otevírá... To snad ne?!!! Všichni třeštíme oči. To není možné! Vždyť to je...“

Co šokovalo astronauty po přistání na planetě Oskarius, se dozvíte, pokud se s námi letos vypravíte na Tábor Oskar. Čeká vás tam i spousta dalších objevů a zážitků.

Rok: 

 

Táborové hry, celotáborové hry, neboli CTH, představují tématické zaměření každého ročníku. Jde především o sjednodující linku celého chodu letního tábora a vše se ji podřizuje - kostýmy, výzdoba, příběh hry a především oddílové programy všech oddílů. Na letním táboře Oskar si každý rok vymýšlíme svá vlastní originální a neotřelá témata celotáborových her tak, abychom si je chtěli také zahrát, bavilo nás je vymýšlet a účast na našem letním táboře byla nejen nezapomenutelným zážitkem, ale i poučná a obohacující.